OVER TWEEDEKOOPJE

Tweedekoopje geeft retour gestuurde artikelen na een uitgebreide controle een tweede kans. Hierdoor zijn verschillende soorten A-merk producten voor scherpe prijzen te verkrijgen. Naast de scherpe prijzen helpt u als klant mee aan een duurzame wereld waarin u deze producten een tweede leven geeft!

De retouren die wij verkopen worden bij ons uitgebreid getest en krijgen een grade (status) door ons team. Daarnaast worden van alle producten zeer gedetailleerde foto’s gemaakt, hierdoor weet u als klant exact waar u aan toe bent wanneer u een product koopt bij ons!

Wat is Tweedekoopje?
Hoe werkt Tweedekoopje?

PROCES

In het proces van Tweedekoopje worden de producten direct na binnenkomst beoordeeld. Hierbij worden de producten individueel bekeken en gecontroleerd op volledigheid en werking, dit wordt de grading van het product genoemd. Daarnaast worden er van ieder individueel product foto’s gemaakt waarbij eventuele beschadigingen worden aangemerkt, hierdoor krijgt u als klant direct een perfect beeld van de staat van het product!

Afhankelijk van welke grade (A, B, C of D) een product krijgt wordt de korting bepaald. Deze korting kan zelfs oplopen tot wel 75%!

STATUS

De grade (status) van een product wordt bepaald door een aantal onderdelen. Allereerst is de staat en werking van het product belangrijk, afhankelijk hiervan wordt een eerste indicatie van de grade gemaakt. De verpakking en eventuele schade bepalen vervolgens de definitieve grade.

In combinatie met de foto’s van het product geven deze onderdelen een zo goed en eerlijk mogelijk beeld van een product. Zo komt u als klant nooit voor verrassingen te staan!

Productstatus Tweedekoopje
A

Product bevindt zich in nieuwstaat

Deze producten bevinden zich in nieuwstaat. Het product is enkel wellicht open geweest om te controleren of om te testen. Hier en daar kan een klein plekje of oneffenheid zitten, echter is de prijs nog altijd veel
scherper dan elders.
B

Product heeft minimale gebruikssporen

De verpakking is open geweest en het product heeft hier en daar minimale gebruikssporen (door bijvoorbeeld het eenmalig in de hand houden van het product). Het product bevindt zich echter in goede staat en is uitgebreid
getest. Hier en daar kan een klein plekje of oneffenheidje zitten, echter is hier de prijs ook altijd nog veel scherper dan elders.
C

Product heeft lichte schade en/of gebruikssporen

Door de transport of door het openmaken van een product is lichte schade ontstaan aan het product. De schade is op de foto's van het product duidelijk aangegeven, hierdoor komt u als klant nooit voor verrassingen te
staan. Daarnaast kan het product enkele gebruikssporen bevatten, deze zijn bijna altijd zichtbaar op de bijgevoegde foto's.
D

Product heeft zichtbare schade en/of gebruikssporen

Deze producten hebben zichtbare schade of zijn lichtelijk gebruikt. Eventuele schade is bij deze producten te zien op foto's of te lezen in de beschrijving. Daarnaast kan het product meerdere zichtbare gebruikssporen bevatten, deze zijn bijna altijd zichtbaar op de bijgevoegde foto's. De producten met deze status hebben de hoogst mogelijke
kortingen die wij kunnen geven, hierbij geldt OP = OP!
Duurzaam Tweedekoopje

DUURZAAM

Tweedekoopje streeft met de verkoop van retour gestuurde producten naar extra duurzaamheid. Door een product bij ons te kopen helpt u als klant mee aan een duurzame wereld waarin u deze producten een tweede leven geeft!

In dit kader gebruiken wij bijvoorbeeld geen nieuwe verpakkingen voor zwaar beschadigde originele verpakkingen, maar gebruikte dozen in perfecte staat. Hierdoor kunnen wij u producten aanbieden met hogere kortingen én betere verpakkingen!