Verzenden

Uw bestelling wordt via DHL Parcel bij u bezorgd. Bestellingen worden bij Tweedekoopje altijd gratis bezorgd. U ontvangt na uw bestelling een e-mail met daarin het actuele track en trace nummer. Bestellingen vóór 14:00u worden doordeweeks op dezelfde dag verstuurd (met uitzondering van weekend en feestdagen), in de meeste gevallen ontvangt u uw bestelling de volgende (werk)dag.

Verzending Tweedekoopje

Retourneren

Bij Tweedekoopje is het uiteraard mogelijk uw bestelling te retourneren (mits je bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt). Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling. Gebruik hiervoor bij voorkeur het retourformulier dat u kunt downloaden op deze pagina.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,99 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Tweedekoopje geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u hieronder het retourformulier downloaden en het pakket opsturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht u een product willen retourneren dienen de volgende voorwaarden in acht te worden genomen:

 • Een product dient nog ongebruikt te zijn.
 • Het product dient in dezelfde staat geretourneerd te worden als dat het is ontvangen (uiteraard mag u het product testen/inspecteren zoals u ook in een fysieke winkel zou doen), inclusief de meegeleverde (eventuele originele) verpakking.
 • Elk product wordt bij ontvangst opnieuw gecontroleerd aan de hand van de eerder gemaakte foto’s en omschrijving. Eventuele schade die al bekend was wordt uiteraard niet meegenomen in deze controle. Bij nieuwe schade aan het product ontvangt u slechts 70% van het aankoopbedrag terug.

Om een product te kunnen retourneren dient u de volgende stappen te volgen:

 • Download het retourformulier en vul alle informatie volledig in (alleen volledig ingevulde retourformulieren kunnen wij in behandeling nemen)
 • Verpak het product zo goed mogelijk in de originele (meegeleverde) verpakking zodat er geen (nieuwe) schade kan ontstaan door de courier
 • Verstuur het pakket naar het volgende adres: (de kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening)
  Tweedekoopje
  Wanraaij 55
  6673DM Andelst
 • Wanneer het product retour is ontvangen zullen wij het product opnieuw controleren aan de hand van de eerder vermelde retourvoorwaarden
 • U ontvangt het aankoopbedrag binnen 14 kalenderdagen terug op uw rekening